wyszukiwanie zaawansowane
» Polityka prywatności

Kontakt

  • CentrumStrazy.pl - Twój sklep strażacki
    @yourfireequipment
  • E-mail:sklep@centrumstrazy.pl
  • Telefon+48 508 998 968
  • Godziny działania sklepu8:00 - 18:00,

centrumstrazy.pl centrum STRAŻY sklep strażacki your fire equipment strażackie  straż sprzęt strażacki ARMATURA pożarnicza wodna pianowa linia ssawna WYPOSAŻENIE straży firefighting  fire shop sklep internetowy ppoż produkty dla straży  CNBOP standard wyposażenia internetowy
PolskiAngielski

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu CentrumStrazy.pl

 

Postanowienia ogólne

  1. Niniejszy dokument określa zasady przetwarzania i ochrony danych osobowych Klientów.
  2. Wszelkie dane osobowe podawane podczas procesu zamawiania służą wyłącznie do realizacji zamówienia i nie są udostępniane innym instytucjom ani osobom trzecim - z wyjątkiem opisanym w pkt. 8. Pozyskiwanie danych oraz ich przetwarzanie odbywa się zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych /Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późniejszymi zmianami.
  3. Administratorem danych osobowych Klientów w rozumieniu Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych jest Sprzedawca: Marcin Karolewicz wykonujący działalność gospodarczą pod firmą: TRADE Marcin Karolewicz w Bielsku-Białej 43-300, ul. Mazurska 48, NIP: 5472111330, adres e-mail: biuro@centrumstrazy.pl .
  4. Sprzedawca przestrzega zasady ochrony danych osobowych Klientów przewidziane Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. Dz. U. z 2015 r. poz. 2135).
  5. Klient korzystając z usług dostępnych w sklepie internetowym wyraża zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych przez Sprzedawcę w zakresie przewidzianym w niniejszym dokumencie dla potrzeb świadczenia usług zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa.
  6. Zbiory danych osobowych Klientów zgłoszone są do Generalnego Inspektora Ochrony Danych Osobowych (GIODO).
  7. Sprzedawca stosuje środki techniczne zapewniające ochronę przetwarzanych danych osobowych, a w szczególności zabezpiecza dane osobowe przed udostępnieniem ich nieupoważnionym osobom trzecim, uzyskaniem przez osobę nieupoważnioną a także zmianą, utratą, uszkodzeniem lub zniszczeniem.
  8. Dostęp do danych osobowych Klienta posiada Sprzedawca na zasadach określonych w Regulaminie oraz w niniejszym dokumencie a także podmioty za pomocą, których Klient dokonuje płatności, które gromadzą, przetwarzają i przechowują dane osobowe zgodnie ze swoim regulaminami oraz podmioty dokonujące dostawę towaru do Klienta.


Zakres i cel zbierania danych osobowych

  1. Sprzedawca przetwarza dane osobowe klientów w celu realizacji usług dostępnych w Sklepie internetowym oraz w celach księgowych tj. :
  • złożenia zamówienia w Sklepie internetowym,

  • zawarcia umowy sprzedaży,

  • wystawienia faktury VAT lub/i paragonu,
  • prowadzenia konta Klienta,
  • realizacji usługi „Newsletter”,
  • prowadzenia działań marketingowych.
  1. Sprzedawca zbiera oraz przetwarza następujące dane użytkowników:
  • imię i nazwisko,
  • nazwa firmy,
  • adres zamieszkania,
  • adres do doręczeń,
  • numer identyfikacji podatkowej (NIP),
  • adres poczty elektronicznej (e-mail),
  • numer telefonu.
  1. Sprzedawca oświadcza, iż podanie powyższych danych przez Klienta jest dobrowolne, ale niezbędne do pełnej realizacji usług przez Sprzedawcę.
  2. Rejestracja Konta wymaga od Użytkownika podania Loginu oraz Hasła zabezpieczającego Konto. W Haśle należy użyć unikatowej kombinacji liczb, liter i znaków. Login i Hasło są poufne i winny być strzeżone przez Użytkownika przed wykorzystaniem przez osoby nieupoważnione przez Użytkownika.


Prawa i obowiązki

  1. Sprzedawca ma prawo do przekazania wybranych informacji dotyczących Klientów organom władzy bądź osobą trzecim, które zgłoszą żądanie udzielenia takich informacji na podstawie obowiązujących przepisów prawa polskiego.
  2. Klient ma prawo dostępu do treści swoich danych osobowych, prawo do ich poprawiania oraz uzupełniania, a także prawo do żądania ich usunięcia bądź zaprzestania przetwarzania. W celu realizacji swoich praw Klient może w każdym czasie przesłać stosowaną wiadomość na adres siedziby Sprzedawcy lub adres poczty elektronicznej biuro@centrumstrazy.pl.
  3. Żądanie usunięcia danych osobowych lub zaprzestania ich przetwarzania może skutkować brakiem możliwości realizacji usług przez Sprzedawcę.

     

    Polityka „Cookies”


    Polityka „Cookies” dostępna jest w zakładce Informacja o cookies



    Certyfikat SSL


    Już wkrótce wdrożony zostanie Certyfikat SSL w celu zwiększenia bezpieczeństwa danych osobowych naszych Klientów. Certyfikat SSL jest narzędziem zapewniającym ochronę witryn internetowych, a także gwarantem zachowania poufności danych przesyłanych drogą elektroniczną. Pełne bezpieczeństwo jest efektem zastosowania szyfrowania komunikacji pomiędzy komputerami. Certyfikaty SSL rejestrowane są na określoną nazwę domeny, zawierają informacje o właścicielu domeny, jego adresie itp. Dane te są zabezpieczone kryptograficznie i nie można ich samodzielnie zmienić.

    Historia certyfikatów SSL sięga roku 1994, kiedy to firma Netscape stworzyła protokół Secure Socket Layer, służący do bezpiecznej transmisji zaszyfrowanego strumienia danych. Dzięki swojej skuteczności oraz prostej obsłudze i instalacji bardzo szybko znalazł on zastosowanie zwłaszcza przy zabezpieczaniu transakcji realizowanych w bankowości elektronicznej, podczas aukcji internetowych oraz w systemach płatności online.

    Certyfikaty SSL są niezbędne dla wszystkich podmiotów udostępniających swoje usługi za pośrednictwem internetu lub sieci lokalnych w celu zapewnienia:
    - bezpieczeństwa – szyfrowanie połączeń, bezpieczne przekazywanie danych osobowych,
    - wiarygodności – potwierdzenie tożsamości strony WWW lub serwera w internecie,
    - zaufania – świadczenie usług zgodnie ze światowymi standardami.


Przejdź do strony głównej

Wybrane hity

1
Pilarka ratownicza STIHL MS 461 R

Pilarka ratownicza STIHL MS 461 R5 399,00 zł brutto4 389,43 zł netto

Uniwersalna prądownica wodna PW 52 R

Uniwersalna prądownica wodna PW 52 R185,00 zł170,97 zł brutto139,00 zł netto

Prądownica AWG TURBO TWIST - korpus

Prądownica AWG TURBO TWIST - korpus1 193,15 zł brutto970,04 zł netto

Detektor jednogazowy Draeger PAC 5500

Detektor jednogazowy Draeger PAC 55001 199,00 zł1 094,71 zł brutto890,01 zł netto

Hydronetka plecakowa Ermak 25l

Hydronetka plecakowa Ermak 25l649,00 zł595,54 zł brutto484,18 zł netto

Kamera termowizyjna FLIR K2

Kamera termowizyjna FLIR K27 255,77 zł brutto5 899,00 zł netto

Wąż tłoczny AQUARIS do wody pitnej - OSW Eschbach

Wąż tłoczny AQUARIS do wody pitnej - OSW Eschbach479,00 zł426,56 zł brutto346,80 zł netto

Rękawice strażackie Proline II

Rękawice strażackie Proline II269,00 zł238,51 zł brutto193,91 zł netto

  • Banner_prawa_kol_Gallet

Polecamy

Latarka PROPOLYMER DUALIE Ex-ATEX

Latarka PROPOLYMER DUALIE Ex-ATEX

459,00 zł426,69 zł brutto346,90 zł netto
AWGBEZALINBOGDAN GILCOLTRIDONGESDRAEGEREISEMANNENDRESSFISKARSFLIRFOGOHONDAHONEYWELLHYTERAKENWOODKOSHINKRAUSELEADERMACTRONICMAKROSMAROLEXMASTMOTOROLAMSA SafetyMULLIONOGNIOCHRONOSW EschbachPARATECHPELIRAMFANSTIHL
  • AWG
  • BEZALIN
  • BOGDAN GIL
  • COLTRI
  • DONGES
  • DRAEGER
  • EISEMANN
  • ENDRESS
  • FISKARS
  • FLIR
  • FOGO
  • HONDA
  • HONEYWELL
  • HYTERA
  • KENWOOD
  • KOSHIN
  • KRAUSE
  • LEADER
  • MACTRONIC
  • MAKROS
  • MAROLEX
  • MAST
  • MOTOROLA
  • MSA Safety
  • MULLION
  • OGNIOCHRON
  • OSW Eschbach
  • PARATECH
  • PELI
  • RAMFAN
  • STIHL
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl